Bo

Iza Marcinkowska

Bo rzeczy są zwyczajne

I dni są zwyczajne

Choć czasem nieobyczajne

Ale nasze:

Twoje, moje, wasze

I gdzieś jest ten dzień

Upragniony

Dzień wymarzony wyśniony polubiony

Gdzieś jest

 

Oceń ten tekst
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 4 maja 2018
anonim