Odliczanie…

Iza Marcinkowska

 

Raz i dwa

Mowa trwa

Mowa trawa

Raz i dwa

 

Trzy i cztery

Nie te numery

Ze mną sknery

Trzy i cztery

 

Pięć i sześć

Idzie już wieść

Nie mogę znieść

Pięć i sześć

 

Siedem i osiem

Pal sześć!

 

Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 4 maja 2018
anonim
  • Mithril
    ...widzę, że hurtownia gniotów rozwarła podwoje

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Jako wyliczanka, tylko…

    · Zgłoś · 6 lat
  • M 7777
    ;-)

    spróbowałem
    "siedem i osiem
    pal sześć"
    dziewięć i dziesięć
    zjadłem też
    i głodny jestem
    daj coś zjeść

    pozdrawiam :-)

    · Zgłoś · 6 lat