Lost in space

Witold Szwedkowski

 

Czytam:

"Rada byla nastepujaca:

odpusc interpunkcje i duze litery"

 

Uwalniające,

natychające,

i inspirujące.

 

Odpuścić…

Odpuścić…

Odpuścić…

 

Powtarzam:

 

radabylanastepujacaodpuscinterpunkcjeiduzelitery

uwalniajacenatychajaceiinspirujace

odpuscicduzeliterywielkieliterydrukowaneliteryniedrukowanezostawieznakidiakrytyczneinterpunkcjespacje

 

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 5 maja 2018
anonim