serce miej

Yaro

chciej mnie mieć
 piszę najlepsze wiersze 
 zrozumie ten kto serce ma


miej mnie w środku jak marzenie
wzdychasz  nocą
brakuje wierszy 
piszę kolejny 
wylewam słowa po papierze


wiem  czytasz je


zrozum ból istnienia 

 dźwięk samotności zawisł w powietrzu
na uszy zakładasz  nuty ze starej płyty


wybacz sobie że wyjechałaś

zostałem sam niczym brzydka żaba w stawie

 

dopowiedzenia wiele 

puste dni soboty niedziele 

Yaro
Yaro
Wiersz · 5 maja 2018
anonim