zauroczenia

Yaro

pełno słów w zdaniach

myśl wibracją pod skórą 

 

dreszcz przechodzi ulicą

na długich nogach do ziemi


omija szczęście 

 

podarować pragnę przyjaźń
co kwitnie wrześniem

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 5 maja 2018
anonim