m o smaku gniewu

M 7777

jesteś de i kre
czuję to codziennie
umiesz wszystkie nic

perfekcyjnie

zabijasz miłość
wszystkich siebie
po ko le i

czujesz to teraz
rozglądasz się

bis

bis

 

M 7777
M 7777
Wiersz · 6 maja 2018
anonim