Nic za free

Iza Marcinkowska

Patrz

No patrz przed siebie

Myślisz:

Unurzałem się w chlebie

I jestem

Panem

 

Nie

Baranem

Jesteś od zawsze

I na zawsze

 

Bo łatwe nie jest

Łatwe

A lekkie

Nie jest lekkie

Co przychodzi

Się rodzi

Nie spada

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 7 maja 2018
anonim