Gołosłowie?

Iza Marcinkowska

Grawitacja błękitu

spogląda wyrozumiale

ratuje z przepaści

nicości niebytu

 

Drzwi systemu

wołają

wciągają

igrają

uczuciami

zmysłami

myślami

 

Gołosłowie skręca

Tuż za rogiem

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 7 maja 2018
anonim