Pajęczyna

Iza Marcinkowska

Utkana z marzeń

sieć delikatna

spina wyobraźnię

trzyma w ryzach

porywcza fantazję

Obrazy – przebłyski

otulają nagi umysł

Odzienie ciepłe i zmysłowe

dla potoku mowy

 

Utkana z marzeń

Zerwać

Zatrzeć ślad

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 7 maja 2018
anonim