Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Iza Marcinkowska
Widzę
Widzę
Iza Marcinkowska
Cię jak przez mgłę
Otacza
Mój cień podążył za tobą
twój odłączył się
Spotkają się?
Lubię
Iza Marcinkowska
Wiersz · 7 maja 2018
Konrad Koper
Jest klimat surrealny. Tylko...
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści