Celina była od Bortolomeo. w pięć minut jo podstawiali
bejca full opcja. szybki dymki. klima i audio z subem
na hajzie dypsomaniaków. szła w gaz klęła jak szewc. czasem brała na fleki
kult Kazika. na halo kurs samczym kretynom popędu. Korwin był wtedy kr(u)lem
na rzęsy zanęci. białka wywali. jak wyższa pierdolencja
unc unc hyżo. przez kolumny. gitary kaszlo. w dupie cyrk w głowie karuzela
unc unc tańczy maniurka Celinka niewytrzeźwiałka od soboty. puk puk
bez kół. na cegłach podwożo sąsiada. blaszczył pytonga. zabrali z klopa
pyta czemu Celina? bo zawsze chciała lolać frajera. miss hajsu i lokówka
ochrzcili jo po kursie na rentmena. w city żebrała na "rumuńska panda"
po fakcie włączyła mu sie maczogadka. widać dziadek miał freda
Iwo to tajny jeździec zakwita na czerwono pod bluzko Celiny. Fonso Al
master of flamaster. w imię zasad. sk..y! o kurtoza. krzyczy do portmonety
pomarańczowy filter. dali pojarę jak pacyn walczył z tygrysem
czajs dżezy. ręce i nachy opadajo. zara podjedzie kabaryna
… VIVAT CELINA !
--