Ścieżka

Iza Marcinkowska

Rozglądam się wokół

widzę pustkę

serc

twarzy

myśli

 

Chcesz bym z Tobą poszła

ale dokąd zaprowadzisz?

Mam się bać?

 

Ona biegnie w nieskończoność

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 3 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 8 maja 2018
anonim