...

Iza Marcinkowska

drzewo i krzew - 

dzieło stworzenia

rozpada się

w swym istnieniu

poza istnieniem

bez czasu

 

w cieniu

pod okiem liści

trwam

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 9 maja 2018
anonim