kleją się myśli do listewek z balsy
latawce są dziś modne
oswobodzone płoną na horyzoncie
jasne kolorowe wypowiadane bez zastanowienia
słowa jak pociski ranią drugą osobę
latawce płoną nad brzegiem nieba
możesz nie wierzyć
ciebie nie ma
latawce są dziś modne
w dłoni kłębek nici nerwów
trzymanych na uwięzi latawców