jestem śmieciem

Yaro

raz ja
raz myśli gonią mnie

 

jestem nikim
w świecie pchłą  

 

byle co powiem 
byle co zjem
byle co napiszę

 

takie byle 

łzy krokodyle 


na oczach bryle

zamiata wiatr profile

 

jestem nikim
to taka gra

 

wyrzucony śmieć 

nie odczuwa empatii 

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 9 maja 2018
anonim