Literatura

jestem śmieciem (wiersz)

Yaro

raz ja
raz myśli gonią mnie

 

jestem nikim
w świecie pchłą  

 

byle co powiem 
byle co zjem
byle co napiszę

 

takie byle 

łzy krokodyle 


na oczach bryle

zamiata wiatr profile

 

jestem nikim
to taka gra

 

wyrzucony śmieć 

nie odczuwa empatii 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 9 maja 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca