nieśmiertelni

Yaro

nieśmiertelni w trakcji chaosu 
w świecie  pragnień 
są dotykiem losu 


żyją powietrzem 

nieskończenie długo 
takie  przeznaczenie

nieśmiertelni niematerialni 
zbudowani z  nie materii


ludzie brudni współcześni niewolnicy 

 

dziewczyny  krótkie mini

podniecają tirowców  
drogi przepełnione szybkimi numerkami 

leśne

krzaczki ścieżki zakręcone

igraszki nieśmiertelnych 


niematerialni do szpiku kości

prawdziwe wiodą życie 
żyjemy  bezduszni

całkowicie jakby martwi

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 9 maja 2018
anonim