nieśmiertelni w trakcji chaosu
w świecie pragnień
są dotykiem losu
żyją powietrzem
nieskończenie długo
takie przeznaczenie
nieśmiertelni niematerialni
zbudowani z nie materii
ludzie brudni współcześni niewolnicy
dziewczyny krótkie mini
podniecają tirowców
drogi przepełnione szybkimi numerkami
leśne
krzaczki ścieżki zakręcone
igraszki nieśmiertelnych
niematerialni do szpiku kości
prawdziwe wiodą życie
żyjemy bezduszni
całkowicie jakby martwi