nasz świat

Yaro

pragną  mięsa
liczy się władza  kasa
pragną  ciała
nakarmieni bogactwem


jesteś niewolnikiem w ich świecie
świat umarł z nadzieją na lepsze
w nim nikt nie mieszka

oprócz zwierząt

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 13 maja 2018
anonim