Literatura

nasz świat (wiersz)

Yaro

pragną  mięsa
liczy się władza  kasa
pragną  ciała
nakarmieni bogactwem


jesteś niewolnikiem w ich świecie
świat umarł z nadzieją na lepsze
w nim nikt nie mieszka

oprócz zwierząt

 


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 13 maja 2018, 20:03
Świetny, choć znane…
przysłano: 13 maja 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca