Czas

Konrad Koper

Wczoraj, dziś, jutro.

- Ciała niebieskie obracają się.

 

Ważne rzeczy tworzą własny czas,

natomiast błahe są częściowo poza nim.

 

Są różne zegary,

nam bliski jest ze wskazówką – człowiekiem.

 

Choć jesteśmy zapatrzeni w kosmiczny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 15 maja 2018
anonim
  • Yaro
    czas jest dobry dla niewolników

    · Zgłoś · 6 lat temu