krótka piosenka dla samobójców

Yaro

odeszłaś miłości

polną drogą

słoneczny dzień

 czuję się tak samo

 

nienawiść i śmiech 

zmusza ludzi

do wyjścia z ciała

 

 w cieniu brodzisz lub

w mętnej wodzie

nadziei nie ma wokół

nad nami czarne chmury

 

nienawiść i śmiech

zmusza ludzi

do wyjścia z ciała

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 maja 2018
anonim