odeszłaś miłości
polną drogą
słoneczny dzień
czuję się tak samo
nienawiść i śmiech
zmusza ludzi
do wyjścia z ciała
w cieniu brodzisz lub
w mętnej wodzie
nadziei nie ma wokół
nad nami czarne chmury
nienawiść i śmiech
zmusza ludzi
do wyjścia z ciała