znaczek

Yaro

wyzuty z butów 
rozsznurowane sprawy
na językach logo świata

kto rządzi ten co zostawia po sobie ślady


pal gumę 
dym wić się powinien ku niebu 

nie dla wszystkich ziemia 
więc proście o kawałek nieba 


oznakowani oryginalni
zamaskowani niepokorni 

 

bez sumienia zimni jak kamienie

 

 

choćby chciał nie zmieni nic

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 19 maja 2018
anonim