żuczki

Yaro

prawdy w życiu
niewiele 
co pod paznokciem brudu


w brudzie kłamstw 
toczymy szarość codzienności

przez bram wieczności

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 20 maja 2018
anonim