univers

Yaro

jestem

na dzisiaj zakochany 


kochanie w twoich oczach

tylko przyjaźń
niebiesko oka w twoich włosach

widzieć kosmos
zapraszam cię w podróż po gwiazdach

pobiegać 


zliczymy prawie wszystkie galaktyki 
pozdrowimy Kasjopeję i Andromedę 
Wielkim Wozem pojedziemy

w inny wymiar bez tęsknoty

gdzieś miej pierdoły

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 25 maja 2018
anonim