jestem
na dzisiaj zakochany
kochanie w twoich oczach
tylko przyjaźń
niebiesko oka w twoich włosach
widzieć kosmos
zapraszam cię w podróż po gwiazdach
pobiegać
zliczymy prawie wszystkie galaktyki
pozdrowimy Kasjopeję i Andromedę
Wielkim Wozem pojedziemy
w inny wymiar bez tęsknoty
gdzieś miej pierdoły