Literatura

qui pro quo (wiersz)

Aleksander Artem

Forma w wierszu

Niedościgniony ideał

klasycyzm

to sukces połowiczny

co czyni wiersz

wierszem?

Metafora

dziwny epitet?

A może trzy kropki...

co w swej wartości

zawierają

smutek

melancholie

i moje zażenowanie

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 29 maja 2018, 20:41
To wiemy !
przysłano: 27 maja 2018 (historia)

Inne teksty autora

per capita
Aleksander Artem
bez tytułu 1
Aleksander Artem
Banalny wierszyk II
Aleksander Artem
Banalny wierszyk I
Aleksander Artem

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca