qui pro quo

Aleksander Artem

Forma w wierszu

Niedościgniony ideał

klasycyzm

to sukces połowiczny

co czyni wiersz

wierszem?

Metafora

dziwny epitet?

A może trzy kropki...

co w swej wartości

zawierają

smutek

melancholie

i moje zażenowanie

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Aleksander Artem
Aleksander Artem
Wiersz · 27 maja 2018
anonim