siła słów

Yaro

gdy wymawiasz do mnie
szarpie się wiatr
burza słów niszczy marzenia


połączone niezapomniane chwile
chórem spędzone dni 

 

grzmotnięcie z  ust
normuje okoliczności rozmowy
w bród niespokojnych burz
dość popsutych słów


przepędzam  chmury


słońca połyskliwość rozświetla pokój 
na duszy raźniej 

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 31 maja 2018
anonim