na wietrze słów

Yaro

  wiatr spisuje wiersze


których pozakrywana treść 
nie znaczy ani trochę

 

choćbyś sam 
nie przeczytasz z natury 


możesz  poruszyć się 
 w powietrze wzbić kurz słów

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 3 czerwca 2018
anonim