Stop

Konrad Koper

Na ulicy Leśnej,

( zwłaszcza dla słoni)

stoi znak: „uwaga mrówki”.

 

Na alei Spacerowej ,

( zwłaszcza dla mrówek)

stoi znak: „uwaga słonie”.

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 czerwca 2018
anonim
  • Yaro
    ciekawa opowieść ale do przemyślenia , za bardzo się rozpisałeś

    · Zgłoś · 6 lat temu