Afryka

Jacek JacoM Michalski

trwa na uboczu świata

jak wyrzut sumienia

w każdym telewizorze

głodzi obrazem grzechy

mierzy życia

ilością zer w statystyce

zbyt cicha by krzyk

szeptał z pustego żołądka

do sytych za płotem

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 11 czerwca 2018
anonim
Usunięto 1 komentarz