Haiku
listki herbaty
...
wrzątek zabija
listki herbaty
dla mnie
wiśnie
...
niszczę chłód
wiśni
jaki głupiec
ze mnie
.....
motyl
...
przyszpilić piękno
motyla
być szpilką
sen
...
spałam z kwiatami
z każdym
z nich
indygo
....
wyblakłe indygo
twoich dżinsów
ty
świeca
...
miała moc
samotnej
świecy