Córki

Ewa Grzebiela

Ona jest Jedna z trzech. Ze mnie - NIE. A jakby gdzieś moja krew Przelewa się w wyżyny Jej barków I doliny podbrzusza. Krajobraz wprost z Edenu, Muśnięty oliwkami i surową rzeźbą. Gdyby chciała mogłaby Razić energią jądrową I poskromić cały świat. A ona idzie wygładzona przez: Wieczorne filmy, skrzętnie skrojone koszule, baletnice za młodu. I przeszłosc gdzieś na innej planecie.
Oceń ten tekst
Ewa Grzebiela
Ewa Grzebiela
Wiersz · 14 czerwca 2018
anonim
  • Ir
    To jest po prostu niechlujne.

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Mithril
    ...eee - zedytować/przewersyfikować - poprawić byki diakrytyczne

    "Razić energia jądrową I poskromić cały świat. A ona idzie Wygładzona przez Wieczorne filmy Skrzętnie skrojone koszule, baletnice za Młodu. I przeszłosc gdzieś na innej planecie."

    · Zgłoś · 6 lat temu