Serce matki

Iza Marcinkowska

Ocean bez kresu

Pustynia dobroci

smutkom

niesie ukojenie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 14 czerwca 2018
anonim
  • Mithril
    "Pustynia dobroci".........................taaaaa - no mowę odbiera

    · Zgłoś · 6 lat temu