wróżka masturbuje się

nitjer

czarodziejska różdżka
jest w takich razach dobra 
niczym pomysł rzucony 
na głęboką wodę
 

 

to z niej na powierzchnię 
wydostanie się 
prawda 

 

o sześćset sześćdziesiątym szóstym 
orgazmie Pana Boga  

 

nitjer
nitjer
Wiersz · 16 czerwca 2018
anonim