Ostatni nie zdążył

Katowicki Pierrot

Przepraszam za pamięć

i biały notes w czarnej okładce

i czarne kwiaty na białym oknie

na raz za wszystko i za nic

jak możesz to nie zapomnij 

 

 

 

więcej na: www.katowicki-pierrot.blogspot.com

Katowicki Pierrot
Katowicki Pierrot
Wiersz · 19 czerwca 2018
anonim