pierwsza zwykle profesją się mieni
druga słowem zaledwie
zaś trzecia nadzieją łudzi
ta zdać się może
najgorszą dla ludzi
pierwsza zwykle profesją się mieni
druga słowem zaledwie
zaś trzecia nadzieją łudzi
ta zdać się może
najgorszą dla ludzi
i nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć,to bezcelowe,proszę interpretować na własne potrzeby w imię matki i córki,i ducha natury enter
nie zamierzam Tobie,czy komu innemu odbierać jego racji
nie chce mi sie tylko tłumaczyś ze swojego ,,szaleństwa,, ,jestem zwyczajnie leniwy
empaTYja !
GRUBĄ KRESKĘ
i od tej pory w miarę możliwości napawajmy się czasem spędzonym w tym miejscu