face to face

nitjer

treści łapczywie wyssane 
z pokazanego wszem i wobec  
środkowego palca 

 

wypluł natychmiast  
prosto na twarz 

 

coś się na dłużej 
przyklei 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
nitjer
nitjer
Wiersz · 20 czerwca 2018
anonim