Literatura

w jednej chwili (wiersz)

wjola

czarny obłok z hukiem

wyrwał z korzeniami

zmienił w pył i gruz

pełen życia dom

 

twarz prawdziwą

pokazał

człowiek?

 

 

bezbronny kwiatuszek

zerwany ab re

w objęciach anioła

bezpowrotnie

odszedł

 

odszedł

 


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ir
Ir 21 czerwca 2018, 12:18
Czemu mają tu służyć inwersje?
Mi Lo
Mi Lo 21 czerwca 2018, 13:56
dużo enterów i więcej nic tu
wjola
wjola 21 czerwca 2018, 21:31
dziękuję za spojrzenie :)
przysłano: 20 czerwca 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca