sanktuarium

gothar333

w kapsule przyzwoleń

wstrzelony w stratosferę kobiecości

zanurzam rękę w czerń tej sukienki

i twoją dłoń spotykam

co palcem nakręca sprężynę rozkoszy

 

sutki czułe na najmniejsze drgania powietrza

niczym anteny radia maryja

prężyły się ku absolutowi

bo byłaś w ten czas najświętszą dziewicą

co drżała od pieszczot boskiego kutasa

 

eksplorowałem zajadle wszystkie wgłębienia, twardości

i wodospady wszelkiej wilgoci

aż wybuchłem siłą kiloton

przy wtórze erupcji twych trzewi

świadome zwierzę z nostalgią w dłoniach

 

 

 

gothar333
gothar333
Wiersz · 23 czerwca 2018
anonim
  • Ir
    "w kapsule przyzwoleń
    - w stratosferę kobiecości
    - sutki czułe na najmniejsze drgania powietrza
    niczym anteny radia maryja
    - byłaś w ten czas najświętszą dziewicą
    - wybuchłem siłą kiloton
    przy wtórze erupcji twych trzewi........" itp./itd.

    Ty tak na poważnie czy dla jaj?
    Wyobrażam sobie "aromaty" po erupcji trzewi...tfuj
    Lubię erotyki, ale to jest przykładem klasycznej grafomanii.

    · Zgłoś · 6 lat
  • gothar333
    Żyjemy w różnych światach zapewne,w moim ludzie rzadko pachną Chanel no.5
    ,a komiksy nie są dowodem na istnienie super bohaterów.

    · Zgłoś · 6 lat
  • Mithril
    ...lyryka przemysłu ciężkiego, hutniczo-stoczniowego

    · Zgłoś · 6 lat
  • Konrad Koper
    Przynajmniej szokuje ! 4=

    · Zgłoś · 6 lat
  • Ala
    nonono hargot "boski kutas" ;) nie cukierkowo ale trafnie ujęte samo życie a"erupcję trzewi" można też rozumieć nie łopatologiczno dosłownie tfuj jak Ir ale bardziej poetycko "z nostalgią w dłoniach" :)

    · Zgłoś · 6 lat