Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Wyraz
Wyraz
Konrad Koper
Śmierć ma rysę naszej twarzy.
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 26 czerwca 2018
Arian
jeśli umiera człowiek , a może i wszystkiego, co umiera
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Arian
rysa - skaza lub kolor
śmierc ma kolor naszej twarzy - chyba tak
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Yaro
śmierć jest zimna może i porysowana jak twarz Popka
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Robert noszczyk
...chyba trochę inaczej trzeba rozumieć... zależy jaka śmierć...bardziej strach na twarzy przed śmiercią w cierpieniu...a ja ogólnie jestem na bardzo TAK !
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Usunięto
2
komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści
śmierc ma kolor naszej twarzy - chyba tak