SEN

Iza Marcinkowska

falując na wietrze

rozpędzone anioły

do niebieskiej szkoły

wzywają

 

ledwo się obudziły.

 

pod oknem nienawiści

rośnie nieśmiało nadzieja

śni o pokoju

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Iza Marcinkowska
Iza Marcinkowska
Wiersz · 28 czerwca 2018
anonim