powroty

Robert noszczyk

wychwalam cię dniu wspaniały

bo obnażyłeś bez reszty

głupotę istnienia w bezkarnych czeluściach chwil złudnych

kocham cię dniu cudowny

żeś oddał mi raz wtóry spokój

żeś oddał mi w sercu nowe kwitnienie

i wiarę duszy w bezmiar milosierdzia

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 28 czerwca 2018
anonim
Usunięto 2 komentarze