Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Sennie
Sennie
Konrad Koper
Czy można zaufać poezji,
objawionej w czasie snu ?
Czy sen powstaje na jawie ?
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 29 czerwca 2018
Mi Lo
chwialmi mam wrażenie, ze autor to bot stworzony ku rozbawieniu serc.
łyka wszystko, co wypadło spod klawiatury i pisze, niby gimnazjalista na dopalaczach.
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Robert noszczyk
coś w tym jest
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
Yaro
Konrad na dopałkach jedziesz
Lubię
·
Zgłoś
·
6 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
łyka wszystko, co wypadło spod klawiatury i pisze, niby gimnazjalista na dopalaczach.