Sennie

Konrad Koper

Czy można zaufać poezji,

objawionej w czasie snu ?

 

Czy sen powstaje na jawie ?

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 29 czerwca 2018
anonim
  • Yaro
    Konrad na dopałkach jedziesz

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Robert noszczyk
    coś w tym jest

    · Zgłoś · 6 lat temu
  • Mi Lo
    chwialmi mam wrażenie, ze autor to bot stworzony ku rozbawieniu serc.
    łyka wszystko, co wypadło spod klawiatury i pisze, niby gimnazjalista na dopalaczach.

    · Zgłoś · 6 lat temu