stan wyjątkowy

Robert noszczyk

przyjdź

opowiedz mi bajeczkę

lub jak umiesz

pomilcz

wywdzieczę się niezmiernie

 

plecami sam do siebie

ileż złudnej nadziei

w intencjach porad dla naiwnych

 

chcesz mnie

nie teraz

jutro zapytaj o drogę

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 29 czerwca 2018
anonim