Kobiety (prawdy ludowe zebrane)

Lucky Person

Tylko ta krzyczy w dzień

która nie krzyczy w nocy.

 

Nocna sowa zahuczy

tą która huczy w dzień.

Oceń ten tekst
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 29 czerwca 2018
anonim