Literatura

Bóg (wiersz)

Konrad Koper

Bóg idzie przez świat.

 

Tych co go wyprzedzili, przegonił.

Wielu zostało z tyłu i zgubiło się.

 

Szczęśliwi ci, którzy kroczą tuż za nim

i naśladują każdy krok.

 

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Arian
Arian 30 czerwca 2018, 17:22
dobry apokryf
przysłano: 30 czerwca 2018 (historia)

Inne teksty autora

Moja gra
Konrad Koper
Anegdota
Konrad Koper
Historia
Konrad Koper
W ogrodzie…
Konrad Koper
Życzenie
Konrad Koper
Porto
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca